Innsending

Du kan velge selv om du vil registrere postene her på nettiden vår, eller om du vil fylle ut skjemaet som fulgte med i din turpakke og sende/levere det til oss. Vi vil uansett behandle dine opplysninger på en trygg måte og ikke gi videre dine kontaktopplysninger eller bruke dem til andre formål enn det som gjelder Arnatrimmen.(Personvernerklæring)

Registrere på nett: Du kan registrere en og en post etterhvert som du besøker dem eller notere på arket og registrere når du kommer hjem. Velg Postregistrering. Der blir du bedt om å oppgi id-kode og det er den koden som er merket med gult på side 2 i turpakken din. Når du i neste bilde har skrevet inn ditt telefonnummer så er denne pakken koblet til deg og ingen andre kan bruke den. Om du skriver en kode som allerede er tatt i bruk, så må du oppgi riktig telefonnummer for å komme videre. Det er for å sikre at bare en deltaker/familie kan bruke koden. Du kan logge på fra flere telefoner/datamaskiner. Ta kontakt med post@arnatrimmen.no hvis du får problemer.

 

Levere skjema: Etter gjennomført Arnatrim kan du sende registreringsskjemaet i posten hvis du vil. Da kan du fylle ut skjemaet i turpakken og legge det i aviskassen til Lysebo i Arhaugen 4

Vi håper mange blir med på Arnatrimmen!

Riktig god tur!

Frist for innsending av besvarelse er 15. oktober.