Om …

TurorienteringArnatrimmen er en «folkelig trim» som passer både enkeltpersoner og familier, liten som stor, unge som eldre. I april/mai legges det ut ca 25 poster i området helt fra Osavannet i sørøst til Ytre Arna i nord. Så dette er en flott mulighet til å bli kjent i turterrenget i hele Arna, med nye turer hvert år.

Postene ligger lett tilgjengelig tett ved stien. De skal være lett å finne. Vårt «budskap» er å få folket ut i skog og mark for å nyte naturen. Én tur med 3-5 poster skulle være overkommelig for de fleste som en kveldstur, eller som en rolig søndagstur.

Trim-pakkene koster kr 200. Her får du med kart og beskrivelser til alle turene. Alle postene har sine gps-koordinater som også er tilgjengelig i pakken. Hele familien kan bruke samme tur-pakke.

Historikk: Turorientering har lange tradisjoner i Arna

I over 30 år har det blitt lagt ut poster i Arnafjellene. Etter lang og trofast innsats, fra blant andre Birger Kjønås og turorienteringsgruppen i Bjørnar IL, har Arna speidergruppe fra 2011 overtatt ansvaret for å videreføre turtradisjonen. I 2012 omdefinerte vi tilbudet til «Arnatrimmen» og har endret det til et mer familievennlig turopplegg som ikke krever bruk av kompass for å finne postene.

Vår «målgruppe» er barnefamilier

Da kan det samtidig passe både enslige, venner eller kolleger. Eldre mennesker er flinke og ivrige turgåere. Vi tror at dette tiltaket kan passe perfekt for dem også. Dette er god trim, og med gode turvenner en flott felles opplevelse. Nyt turen, husk at målet ikke alltid er å komme seg fra A til B, men å være underveis.

Samarbeid

Samarbeidspartnerne våre selger Turpakker og gir oss flotte gevinster. Støtt dem som støtter oss!

Ta utfordringen!

Vi håper DU tar utfordringen, -og at du sender den videre. Kanskje bedrifter, skoler og idrettslag i Arna kan oppfordre sine ansatte, elever og medlemmer til å gjennomføre dette folkelige turopplegget?  Vi er spent på din reaksjon og håper du tar Arnatrimmen!

Helse og god trivsel er den største gevinsten ved å gå på tur! Takk til alle som bidrar med gevinster og salg, og dere som kjøper Turpakken!

Postadresse:

Arna speidergruppe – Arnatrimmen
Postboks 239, Indre Arna
5888 Bergen

 

Mailadresse:  post@arnatrimmen.no

Se også: Personvernerklæring