Arnatrimmen 2018 i salg

Sesongen 2018

Ny sesong er godt i gang. Arnatrimmen ligger nå for salg i begge Kiwibutikkene i Arna, og hos Kleiveland Ur og Gullsmed på Øyrane Torg. Vi ønsker både gamle og nye brukere velkommen til flotte turer i Arnaområdet!

Alle turer skal være enkle å gå om du er noenlunde i god form, postene ligger langs stier og er ikke bortgjemt. Noen poster ligger på steder vi har vært før, men vi garanterer at alle vil finne noe nytt også i år. 

Flotte og verdifulle gevinster blir trukket for dem som går 80% av turene og sender inn registrering.

Finner dere feil ved postene, beskrivelser eller GPS-koordinater så er vi glad om dere gir oss en melding. Vi ønsker alle god tur!

Komité Arnatrimmen

Velkommen til høstfest 2018

Kjære turfolk

Vi har gleden av å invitere alle deltakere i Arnatrimmen 2018 til en hyggelig samling som sesongavslutning torsdag 15/11 kl 18.30 i Hølbekken 1.

Diplomer, trekning av flotte gevinster og enkel servering. Egne gevinster til barna. Det blir også mulighet for å komme med tilbakemeldinger på årets løyper og opplegg.

Det er ikke sikkert det passer for alle å komme, men alle som har deltatt vil uansett få sine diplomer og alle som har funnet minst 18 av postene vil få sine vinnersjanser selv om de ikke har anledning til å komme på samlingen.

Høstfesten 2015

Høstsamling Arnatrimmen

Takk til alle som kom på høstfesten onsdag 4. november! Det var kjekt med sosialt fellesskap og gode tilbakemeldinger! Ekstra kjekt å se barna glede seg over gevinster og trekning.

Diplomer til dem som ikke var på festen blir tilsendt, likeså flotte gevinster til dem som vant i hovedtrekningen. De som kom fikk også sin egen trekning med morsomme gevinster.

Så er sesongen slutt for i år, og vi gleder oss til neste år med nye turer og utfordringer. Håper vi treffer deg på turstiene i og rundt Arna!

 

Postene på vei ut i fjellet

«Kom mai du skjønne milde…»! Det er nydelige vårdager i fjellet, og det kribler i Arnatrim-foten. Det er tid for å løpe postene ut. Du verden så kjekt å komme seg opp i høyden, og inn i nye dalfører. Gamle stier blir som ny no på våren, og friske farger brer seg oppover fjellsidene. I år blir det en spennende tur på østsiden av Grimevannet og vi lukter på Vårheia før den blir utbygd.

DSC_1906 Repparåsen

 

 

 

 

 

På høyfjellet må vi tjore posten fast hvis den skal holde stand hele sesongen. Vi er glad for tilbakemeldinger når tusjmerkene ikke lengre kan leses, eller at postflagget blir flerret av vinden!

DSC_1918 ReppaskaretHer i øverste delen av Reppaskaret var det veldig mye snø når vi satt ut postene, men det går an å gå utenom de største snøbreene. -Med forsiktighet! Postbærer skled ned den største snøfonnen og hadde stor glede av det.

I dag leverte vi Turpakkene til butikkene, og vi gleder oss over gode samarbeidspartnere i Kleiveland Ur og Gull på Øyrane, Kiwi Indre Arna og Kiwi Arnatveit som selger pakkene.

Takk også til sponsorene våre som hjelper til med flotte gevinster!

 

Vi ønsker alle våre turvenner riktig god tursesong 2015!   😉

Veteraner og stifinnere på Reppardalsrunden

Harald, Kristin, Kristian, Tor Øystein, Marthe, Maren, Halldis, Bjørg og Lars Kristian på tur innover Reppardalen.

Det ble en flott søndag i Reppardalen 10. juni. Stifinnere fra Arna speidergruppe gikk sammen med veteranene Bjørg Holmås og Halldis Lien inn gjennom Reppardalen, via Repparskaret og over Repparåsen. Det er kjekt når turglade arnafolk i alle aldre på denne måten kan få nyte en så flott tur i fint sommervær. Bjørg synes opplegget er flott selv om turene er litt lange. Men nå er hun ferdig med første runde og allerede godt i gang med andre runde i Arnatrimmen. Det står respekt av slikt.

Bjørg Holmås og Halldis Lien - vetaraner innen turorientering i Arna

Stifinnere fra Arna Speidergruppe ved posten på Repparåsen

 

 

 

Nydelig tur langs Svartavatnet

Bjørk mellom store kampesteiner= LIVSVILJE !! 🙂

Nydelig tur langs Svartavatnet og opp i Songstad-dalen 🙂 Rart å se anleggsarbeid ved demningen, og tenke at stien vi gikk på snart vil stå under vann 🙂

Solbjørg

Høsttreff for turorienteringen i Arna 2011

Her er Bn-reportasjen etter den festlige sammenkomst i 2011. (Den gang det het turorientering, og var et opplegg i regi av Orienteringsforbundet):

Mandag 22. november 2011 kl 1800 i speidernes lokaler i Hølbekken 1

Hyggelig treff for alle som har deltatt på årets turorientering. Her var det høytidelig utdeling av diplomer, merker og plaketter. En gjennomgang av årets post-plasseringer hører også med og det ble god tid til en orienterings-prat rundt kaffen etterpå. Les videre